Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente pakt koppositie Eredivisie


18 september 2011 - FC Twente is de nieuwe koploper van de Eredivisie. De ploeg van Co Adriaanse had het vandaag zeker niet makkelijk met ADO Den Haag maar won wel ruim. In de Grolsch Veste werd het 5-2 voor de thuisploeg. Luuk de Jong tekende voor twee doelpunten.

Zo waar kwam ADO Den Haag in Enschede op voorsprong. Het was Lex Immers die een strafschop benutte na een overtreding van Leroy Fer. De middenvelder mocht van geluk spreken dat het niet het einde van het duel voor hem was. Fer had namelijk al geel op zak op het moment dat hij een strafschop veroorzaakte. Lang kon ADO Den Haag niet genieten van de voorsprong. Marc Janko trof ook in het zesde duel van het seizoen doel.

Douglas zou in de tweede helft FC Twente op voorsprong zetten. De Braziliaan, in afwachting van een Nederlands paspoort, kon ongehinderd de 2-1 aantekenen. Nadat De Jong de 3-1 aantekende leek het duel gespeeld. Opnieuw beet ADO Den Haag van zich af en via John Verhoek viel ook de 3-2. Nog geen minuut later was het echter al weer 4-2 door een goal van Bajrami. In de blessuretijd bepaalde De Jong de eindstand op 5-2.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!