Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Velthuizen hoopt op bekersucces Vitesse


19 september 2011 - Piet Velthuizen hoopt met Vitesse dit seizoen de beker te winnen. Een eerste stap dient dinsdag gezet te worden wanneer Vitesse het moet opnemen tegen NAC Breda.

"We moeten de lijn van afgelopen zaterdag doortrekken", aldus Velthuizen tegenover Omroep Gelderland. Dat NAC Breda de eerste tegenstander is en niet een club uit het amateurvoetbal maakt voor de doelman niet zo veel uit. "Natuurlijk is het fijn als je een goede loting hebt. Maar als je de finale wilt halen, moet je ook deze wedstrijden winnen. Ons einddoel is De Kuip."

Velthuizen houdt tegen NAC overal rekening mee. Ook een strafschoppenserie behoort tot de mogelijkheden. Velthuizen: "Als het erop aan komt, ben ik er klaar voor."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!