Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Agent El Hamdaoui haalt uit naar Ajax


19 september 2011 - Sigi Lens, zaakwaarnemer van Mounir El Hamdaoui, heeft tegenover NuSport hard uitgehaald naar Ajax. Niet alleen de clubleiding maar ook trainer Frank de Boer moet het ontgelden.

"Hier wordt moedwillig getracht een mooie carrière om zeep te helpen", aldus Sigi Lens in gesprek met NuSport. Lens stelt dat de manier waarop De Boer met El Hamdaoui omgaat 'een grof schandaal'. Lens: "De Boer is niet eerlijk en onbetrouwbaar. Hij blijft maar herhalen hoe belangrijk Mounir voor Ajax is, maar hij voegt niet de daad bij het woord, want hij stuurt deze, naar eigen zeggen 'goede, waardevolle speler' wel naar het tweede elftal."

Lens: "Laat hij nou gewoon zeggen dat hij Mounir niet mag, dat deze jongen niet om sportieve, maar om persoonlijke redenen is teruggezet naar Jong Ajax. Dan ben je tenminste een flinke vent." De zaakwaarnemer baalt ook van de werkwijze van Ajax op de transfermarkt. "Dus eerst een speler de stront induwen om vervolgens wel doodleuk vier miljoen euro te vragen aan geïnteresseerde clubs."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!