Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ legt Niki Maenpaa vast


19 september 2011 - Niki Maenpaa lijkt de rest van het seizoen onder contract te staan bij AZ. De Finse doelman zat sinds afgelopen zomer zonder club nadat Willem II besloot niet langer gebruik te maken van zijn diensten. Na een stageperiode lonkte er voor de 26-jarige keeper in Alkmaar een contract.

Mäenpää is een goede vriend van AZ-captain Niklas Moisander. AZ-trainer Gertjan Verbeek: 'Het was aanvankelijk een vriendendienst, en zeker niet de bedoeling dat hij in beeld zou komen. Maar door de lange afwezigheid van Joey Didulica en het vertrek van Sergio Romero hebben we nog maar drie keepers over. Gezien ons programma is dat te weinig. Met een beetje pech kunnen we Joey nog zeker tot de winterstop niet opstellen. Mäenpää is fit en functioneert naar behoren. Daarom heb ik aangegeven dat ik hem er graag bij zou willen hebben.'

AZ had al de beschiking over Esteban Alvarado Brown (22) en routinier Erik Heijblok (34). Als derde doelman fungeerde tot dusver Hobie Verhulst (18). AZ heeft ook nog Joey Didulica onder contract maar deze is door een blessure en familieproblemen al geruime tijd uit beeld. Zijn aflopende verbintenis lijkt ook niet te worden verlengd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!