Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord financieel op goede weg


20 september 2011 - De miljoenentransfers van Leroy Fer en Georginio Wijnaldum worden bij Feyenoord pas in het boekjaar 2012 opgenomen. Beide spelers vertrokken pas na 30 juni naar respectievelijk FC Twente en PSV.

Feyenoord mag over het boekjaar 2011 nog een verlies lijden maar moet in 2012 winstgevend zijn. Om die reden is het voor Feyenoord ook gunstig dat beide transfers pas voor 2012 worden opgenomen. Fer leverde Feyenoord 5,5 miljoen euro op, Wijnaldum 5 miljoen euro. In 2011 werd wel de transfer van Luc Castaignos (3 miljoen) naar Inter in de boeken opgenomen. Om terug te keren naar een meer veilige categorie bij de KNVB is het van belang dat Feyenoord in 2012 winstgevend wordt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!