Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen boekt zege in Limburg


20 september 2011 - SC Heerenveen heeft zich ten kosten van VVV Venlo geplaatst voor de derde ronde van de KNVB. Nadat het afgelopen weekend een 3-0 zege werd voor SC Heerenveen werd het ook vandaag een Friese overwinning. In De Koel werd VVV Venlo met 2-0 verslagen.

Beide goals stonden al bij rust op het scorebord. Luciano Narsingh opende de score. Daarmee profiteerden de Friezen optimaal van knullig balverlies van Maguire op het Venlose middenveld. Bas Dost tekende na twintig minuten spelen voor de 0-2. Daarmee was het duel eigenlijk al gespeeld.

MVV Maastricht won ruim van de amateurs van ARC. Het werd in Alphen aan de Rijn maar liefst 8-0 voor de Limburgers. Prince Rajcomar onderscheidde zich door maar liefst vijf keer tot scoren te komen. Ook Roda JC boekte een ruime overwinning. Op bezoek bij Bennekom won de ploeg van Harm van Veldhoven met 6-0.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!