Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eenvoudige zege Feyenoord op AGOVV


20 september 2011 - Feyenoord kende vanavond een eenvoudige avond in de KNVB Beker. Thuis tegen AGOVV Apeldoorn werd met een veredeld tweede elftal met 4-0 gewonnen. Ronald Koeman gaf bewust een aantal wisselspers en jonge talenten de kans zich te bewijzen.

Met Kostas Lamprou op het middenveld, Dani Fernandez en Bruno Martins Indi in de verdediging en voorin Guyon Fernandez en Sekou Cisse die speelminuten kregen. De vele wissels gingen onder andere ten koste van Erwin Mulder, Jordy Clasie en John Guidetti.

Al in de eerste helft werd duidelijk dat dit Feyenoord weinig te duchten had van AGOVV. Bij rust was al een 2-0 voorsprong bereikt door goals van Sekou Cissé en Karim El Ahmadi. Na rust viel al snel de 3-0 door Otman Bakkal die raak kopte uit een corner. De zeventienjarige invaller Anas Achahbar tekende voor de 4-0.

In het restant van het duel gingen de spelers van Feyenoord te vaak voor eigen succes. Ook het tempo ging omlaag, anders had er een grotere Rotterdamse zege ingezeten. In die fase waren er nog kansen voor Cisse, Fernandez en de invaller Van Haaren en Achahbar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!