Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC ontsnapt, domper voor Willem II


20 september 2011 - NEC ontsnapte aan een bekeruitschakeling in Limburg tegen Fortuna Sittard. Lange tijd leek een stunt in de maak maar NEC knokte zich terug van een 2-0 achterstand. In de verlenging zou NEC het duel met 4-2 nog naar haar toetrekken. Willem II werd vanavond wel uitgschakeld, de amateurs van Harkemase Boys bleken te sterk.

Fulham-huurling Danny Hoesen opende vandaag in Sittard de score. Diezelfde aanvaller stelde na rust ook Harrie Gommans in staat tot scoren te komen. Fortuna Sittard had daarmee een 2-0 voorsprong in handen. Een aansluitingstreffer van Lasse Schone bleek lange tijd niet voldoende. In de slotminuten werd het echter alsnog 2-2 door Nijland waardoor er een verlenging aan te pas moest komen. Hierin bleek NEC te sterk. Kristian Vadocz en Melvin Platje tekenden voor de doelpunten.

Elder werd er wel gestunt. Harkemase Boys was op eigen veld te sterk voor Willem II en dat was opvallen te noemen. Tot vijf minuten voor tijd keek Harkemase Boys nog tegen een 0-2 achterstand aan door goals van Schreurs en Van Zaanen. Via Van der Meulen en Yeni werd het in de laatste vijf minuten van de wedstrijd nog 2-2. Oebele Schokker kroonde zich met twee goals in de extra verlenging tot matchwinner.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!