Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Trainer Sneijder en Castaignos lijkt te vertrekken


21 september 2011 - Wesley Sneijder en Luc Castaignos lijken op korte termijn een nieuwe trainer te moeten begroeten. Nadat Internazionale vier van de vijf officiele duels van dit seizoen heeft verloren lijkt het dienstverband van Gian Piero Gasperini er op te zitten.

Gisteren werd er een pijnlijke 3-1 nederlaag geleden op bezoek bij de nietige promovendus Novara. "We speelden heel slecht", aldus Gasperini na het duel met Novara. "Maar ik geloof in wat ik doe. Ik moet hier sterker uit komen." Voor Castaignos was er een lichtpuntje, hij maakte zijn basisdebuut maar kwam na rust niet meer in het veld. Sneijder moest twintig minuten voor tijd het veld ruimen.

Nadat Jose Mourinho twee jaar geleden afzwaaide als Italiaans Kampioen en Champions League-winnaar is het zijn opvolgers niet gelukt succes te hebben. Rafael Benitez werd al na een half jaar ontslagen. Zijn vervanger Leonardo maakte ook geen sterke indruk al werd er nog wel beslag gelegd op de Italiaanse beker. Toch besloot Leonardo te vertrekken om als technisch directeur aan de slag te gaan bij Paris Saint Germain.

Update: Gasperini is inmiddels vertrokken bij Inter.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!