Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jans blij met overwinning tegen VVV Venlo


21 september 2011 - Bekersucces voor SC Heerenveen. De Friezen wonnen dinsdagavond op bezoek bij VVV Venlo met 2-0. Beide goals kwamen al in de beginfase van het duel tot stand, dit tot grote tevredenheid van Ron Jans.

"We zijn aan het bouwen, maar zijn nog niet klaar", aldus trainer Ron Jans op de officiële website van SC Heerenveen. Toch kijkt Jans ook al vooruit. "Zaterdag wacht Heracles, dan moeten we het opnieuw laten zien."

Over dinsdagavond was Jans duidelijk. "We waren de baas op het veld en er hadden er misschien nog wel een of twee doelpunten bij gekund. Na rust was het wat rommeliger, maar VVV was maar een keer echt gevaarlijk. In de rust heb ik gezegd dat we de 3-0 moesten maken. We hebben dit seizoen vaker voorgestaan en dan ging het alsnog mis. Vanavond gelukkig niet, want we hielden VVV aardig onder controle."

Jans hoopt niet op opnieuw zo'n lange uitwedstrijd in de KNVB Beker. Donderdag vindt de loting plaats. Jans: "Als we maar een thuiswedstrijd loten, dan vind ik het prima."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!