Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Celik moet Assaidi gaan vervangen'


23 september 2011 - SC Heerenveen weet al welke speler het wil aantrekken mocht Oussama Assaidi komend zomer vertrekken. Mervan Celik van het Zweedse GAIS is dan een topkandidaat om Assaidi op te volgen.

De verrichtingen van de vleugelspeler met Turkse roots worden door SC Heerenveen nauwlettend in de gaten gehouden. De 21-jarige Celik kwam dit seizoen al tot deriten goals in de Zweedse competitie en vertegenwoordigde diverse Zweedse jeugdteams. Een oproep voor het nationale team van Zweden lijkt slechts een kwestie van tijd.

Celik heeft bij GAIS nog een contract tot het einde van het Zweedse seizoen. Door zijn transfervrije status is de speler bijzonder interessant voor een groot aantal clubs. Er is meer belangstelling uit de Eredivisie voor Celik. Ook de Turkse clubs Bursaspor en Galatasaray zitten volgens De Telegraaf achter de aanvaller aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!