Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Brama had naar Fulham kunnen gaan


24 september 2011 - Niet alleen Bryan Ruiz maar ook Wout Brama had op de slotdag van de transfermarkt de overstap kunnen maken van FC Twente naar het Engelse Fulham. Waar Ruiz zijn transfer maakte, bleef Brama in Enschede.

Brama over de laatste transferdag in De Telegraaf: "Uiteindelijk werd ik niet echt voor een keuze gesteld, omdat FC Twente me niet kwijt wilde. Op zich vind ik Fulham een heel mooie club, maar ik houd er niet zo van als het allemaal op de laatste dag moet gebeuren. Toen we vorige week tegen Fulham speelden, heb ik wel even rondgekeken met de gedachte 'hier had ik kunnen spelen'."

Vanavond staat voor Brama de topper in Amsterdam tegen Ajax op het programma. "De wedstrijden tussen Ajax en FC Twente zijn de wedstrijden waar het de afgelopen seizoenen om heeft gedraaid in Nederland. Beide clubs hebben al twee jaar de prijzen verdeeld. Tot de verloren slotwedstrijd van vorig seizoen hadden wij bijna alle prijzen van Ajax afgepakt. Dat droeg bij aan de bijzondere geladen sfeer in de ArenA. Ook dit keer verwacht ik weer twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!