Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Guidetti blij met Feyenoord


24 september 2011 - John Guidetti werd gisteren nog maar eens goed onder handen genomen door spitsentrainer Roy Makaay. Tot grote tevredenheid van de Zweedse aanvaller zelf die maar al te graag wil leren van de voormalig topscorer van Spanje en Duitsland.

"Alles wat ik hier meemaak is een prachtige ervaring voor mij," aldus Feyenoord-spits John Guidetti in De Telegraaf. "Ik vind het hier fantastisch. Ik heb al een week kippenvel op mijn armen van mijn eerste optreden in De Kuip."

Vroeger droomde Guidetti er al van om in De Kuip te scoren. "Ik had met Zweden onder 19 tegen Oranje onder 19 gespeeld in Barendrecht. Ik zal die wedstrijd nooit meer vergeten want ik scoorde vier keer en na afloop kregen we een rondleiding door het stadion van Feyenoord. Geweldig vond ik dat. Ik was helemaal onder de indruk. Als ik hier ooit kan scoren, dacht ik toen, ben ik helemaal gelukkig."

Vandaag neemt de aanvaller zijn intrek in een eigen huis vlakbij De Kuip. Ook over het niveau in Rotterdam-Zuid is de speler tevreden. Guidetti: "Ik ga natuurlijk niet liegen. Bij Manchester City zijn de spelers beter. Logisch toch? Daar stond ik elke dag op het veld met Balotelli en Dzeko als collega-spitsen. Maar ik kan me hier prima ontwikkelen tussen deze talenten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!