Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Persie vertrekt mogelijk bij Arsenal'


26 september 2011 - Robin van Persie vertrekt mogelijk bij Arsenal. Na Cesc Fabregas (FC Barcelona) en Samir Nasri (Manchester City) dreigt nu een vertrek van Van Persie die zijn aflopende contract in 2013 vooralsnog niet wil verlengen. Manchester City heeft volgens The Daily Mail al interesse.

Volgens de Engelse tabloid zou Manchester City in januari een bod van 35 miljoen euro willen doen op Van Persie. Manchester City probeert te profiteren van het feit dat Van Persie twijfelt over het al dan niet verlengen van zijn contract. De international zou graag prijzen willen winnen, op dit moment is dat niet mogelijk bij het Arsenal van Arsene Wenger.

'Ik heb nog twee jaar te gaan, dus vooralsnog zijn dergelijke gesprekken niet aan de orde', aldus Van Persie in Britse media. 'Ik ben blij met mijn contract. Ik zie nog geen noodzaak om te praten op dit moment, we zijn veel drukker met andere dingen. Misschien dat we aan het einde van het seizoen zullen kijken wat er mogelijk is.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!