Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kuijt wil basisplaats terug


27 september 2011 - Jarenlang was Dirk Kuijt een vaste waarde bij Liverpool. Na een serie van miljoenenaankoop afgelopen zomer is de international niet altijd zeker van zijn basisplaats. Afgelopen weekend zat Kuijt in het thuisduel tegen Wolverhampton Wanderers opnieuw op de bank.

Kuijt lijkt voornamelijk de dupe van miljoenenaankoop Jordan Henderson (Sunderland). In The Guardian was Kuijt duidelijk: 'Ik ben mijn hele leven al teleurgesteld als ik niet word opgesteld, want ik wil dolgraag betrokken zijn en mijn bijdrage leveren. Ik moet doorgaan mezelf te verbeteren, zo hard mogelijk trainen en ervoor zorgen dat ik een topprestatie lever als ik wél speel.'

Kuijt: 'De concurrentie is groot, maar het is geweldig voor de club dat er nu uit zoveel topspelers kan worden gekozen. En de spelers zelf realiseren zich dat je meer dan elf goede voetballers nodig hebt om succesvol te zijn.' Liverpool is terug te vinden op de vijfde plaats in de Premier League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!