Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV heeft contact met Jonathan Reis


27 september 2011 - Ondanks eerdere berichten heeft PSV sinds enige tijd weer contact met Jonathan Reis. De aanvaller raakte afgelopen seizoen zwaar geblesseerd en zag vervolgens zijn aflopende contract in Eindhoven niet verlengd worden.

Er waren geruchten dat de spits aan lager wal was geraakt. Reis was eerder verslaafd aan cocaïne en zou weer slechte invloeden om zich heen hebben. Reis zou zelfs weer in de favela's zijn gezien. Dat lijkt niet het geval. Reis revalideert nog altijd van zijn knieblessure maar kwam niet opdagen op een afspraak bij de Amerikaanse kniespecialist Steadman. Inmiddels is er contact tussen Carlos Lopes, assistent van teammanager Mart van den Heuvel, en Reis.

'Wij doen niet mee aan alle indianenverhalen', aldus een woordvoerder van PSV over de geruchten omtrent een opnieuw aan lager wal geraakte Reis. 'We hebben geen enkele aanleiding om te veronderstellen dat het niet goed met hem zou gaan. Hij is niet onvindbaar of zomaar verdwenen. Hij werkt in Brazilië aan zijn herstel.' PSV hoopt snel met Reis persoonlijk te zien om te praten. 'Dat kan in Nederland of in Brazilië. Daar zijn we nu over bezig. We proberen met zijn zaakwaarnemer via e-mailverkeer een afspraak te maken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!