Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wenger wil Van Persie graag behouden


27 september 2011 - Robin van Persie is groot nieuws in Engeland. Op de persconferentie van Arsenal moest manager Arsene Wenger uitgebreid stilstaan bij het bericht dat Van Persie er over twijfelt om zijn in 2013 aflopende contract te verlengen.

'Van onze kant is het heel duidelijk,' aldus Wenger die Van Persie graag langer wil binden. 'Maar laten we er geen grote zaak van maken. Robin heeft nog een contract voor 2 jaar. Dat is een erg lange periode in het voetbal.'

Wenger heeft hoge verwachtingen van Van Persie. 'Ik vraag veel van hem. Hij speelt een belangrijke rol in dit team. Hij scoort makkelijk, maar is veel meer dan alleen een afmaker.' Arsenal speelt morgen in de Champions League tegen Olympiakos.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!