Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stevens blij met terugkeer bij Schalke 04


27 september 2011 - Huub Stevens is terug op het oude nest. Schalke 04 is opnieuw de werkgever van de oefenmeester. Tussen 2002 en 2006 was Stevens ook al de trainer van de club uit Gelsenkirchen. In die periode won Stevens de UEFA Cup en tweemaal de Duitse beker.

Stevens wil nu opnieuw succes met Schalke behalen. Op de persconferentie liet Stevens weten: 'Ik wil met Schalke in de top meedraaien.' Ook manager Horst Heldt is blij met de teruggekeerde Stevens. 'Huub komt naar huis. Hij wil graag weer beginnen hier.' Stevens tekende in Gelsenkirchen een contract tot de zomer van 2013. Stevens zat de afgelopen maanden zonder club na zijn ontslag bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!