Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax opnieuw onderuit in Madrid


27 september 2011 - Ajax is er vanavond niet in geslaagd om te stunten tegen Real Madrid. De Koninklijke was ook dit jaar een maatje te groot voor de Amsterdammers. Na de 3-0 vlak na rust ging Real Madrid in een lager tempo spelen en kwam Ajax nog optisch goed in de wedstrijd.

Vroeg in het duel was er een levensgrote kans voor Derk Boerrigter, de aanvaller vond echter Casillas op zijn weg. Vervolgens pakte Real Madrid in de eerste helft het initiatief en zou het dat ook niet meer weggeven. Na 25 minuten spelen was het Cristiano Ronaldo die een schitterende combinatie over verschillende wijze wist af te ronden. Nog voor rust werd het 2-0 door Kaka.

Vlak na rust besliste Karim Benzema het duel door de 3-0 aan te tekenen. Hierop besloot Frank de Boer de schade beperkt te houden door Theo Janssen naar de kant te halen en Eyong Enoh in de ploeg te brengen. Na de derde treffer van Real Madrid schroefde de thuisploeg overigens het tempo terug en kreeg Ajax meer balbezit zonder dat het de Real-defensie echt pijn kon doen. Alleen Jan Vertonghen was met een kopbal nog dichtbij de eretreffer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!