Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV ontbindt contract Cassio


28 september 2011 - PSV heeft op haar website bekend gemaakt dat het per direct afscheid heeft genomen van doelman Cassio Ramos. Het nog tot de zomer doorlopende contract is in onderlinge overeenstemming ontbonden. De Braziliaanse doelman gaat in eigen land op zoek naar een nieuwe werkgever.

In de zomer van 2007 kwam Cassio over van Gremio. IN het siezoen 2008/2009 volgde zijn debuut in het eerste elftal in een bekerduel tussen het eerste en reserveteam van PSV in het Philips Stadion. Op 18 januari 2009 volgde ook zijn competitiedebuut. Nog diezelfde maand werd de doelman voor het restant van het seizoen verhuurd aan SParta Rotterdma.

Na een jaar zonder competitieduels volgde in 2010/2011 (vorig seizoen) nog eens drie duels in het eerste elftal van PSV. Cassio keepte tegen NAC Breda en FC Groningen en in de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Metalist Kharkiv. De 24-jarige Cassio wist in Eindhoven echter niet door te breken.

Cassio: 'Ik hoop in Brazilië net zoveel te leren als ik hier bij PSV heb geleerd. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak ben ik ontzettend vooruit gegaan. Ik wil in Brazilië laten zien dat ik een goede keeper ben. Ik wil een basisplek veroveren want wedstrijden spelen is nu het belangrijkste voor mij. Als dat lukt, dan komt de rest vanzelf.'

De Braziliaanse doelman was bij PSV inmiddels de vierde keeper achter Tyton, Isaksson en Sinouh. PSV verhuurde dit seizoen Jeroen Zoet dit seizoen al aan RKC Waalwijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!