Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond duels PSV, AZ en FC Twente


20 oktober 2011 - Na Ajax op dinsdag is het vandaag de beurt aan PSV, AZ en FC Twente. De derde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League staat voor vanavond op het programma. PSV wist tot dusver haar beide duels te winnen, AZ en FC Twente hebben ieder vier punten.

PSV gaat vanavond op bezoek bij het nog puntloze Hapoel tel Aviv. Bij een overwinning in het Bloomfield-stadion kan PSV goede zaken doen voor de groepswinst. De wedstrijd begint vanavond in Tel Aviv om 21.05 uur. In vergelijking met het thuisduel tegen FC Utrecht is er door de blessure van Erik Pieters voor Abel Tamata een basisplaats als linksback.

Om 19.00 trapt AZ in het eigen Afas Stadion af tegen Austria Wien. Meest bekende naam bij de Oostenrijkse club is onze eigen jeugdinternational Nacer Barazite, die vorig jaar nog een aantal maanden voor Vitesse speelde. AZ heeft in de groep 4 punten, dat is hetzelfde aantal als Metalist Charkov. Austria Wien behaalde tot dusver drie punten.

FC Twente trapt om 19.00 uur in Denemarken af voor een wedstrijd met Odense BK. FC Twente deelt de eerste plaats in de groep met het Fulham van Martin Jol. Odense behaalde tot dusver drie punten. Het Legia Warschau van Robert Maaskant is in deze groep nog puntloos maar speelt vanavond thuis tegen Fulham.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!