Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kaj Ramsteijn langer bij Feyenoord


22 november 2011 - Kaj Ramsteijn staat voor een langer verblijf bij Feyenoord. De momenteel van een kruisbandblessure herstellende verdediger zal zijn aflopende verbintenis snel gaan verlengen tot de zomer van 2014. Feyenoord heeft hierover een principe-akkoord met de verdediger bereikt.

Ramsteijn doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. Vorig seizoen werd de verdediger verhuurd aan Excelsior om daar afgelopen zomer van terug te keren naar De Kuip. Ramsteijn speelde dit seizoen acht competitieduels voordat hij op 25 september tijdens AZ - Feyenoord met een zware knieblessure uitviel. Aanstaande woensdag in het Erasmus MC zal Ramsteijn door chirurg Rien Heijboer worden geopereerd aan dat gewricht.

Technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl over Ramsteijn: "Kaj heeft zijn opleiding bij Feyenoord genoten en kan zich bij deze club ook nog verder ontwikkelen. Hij is een goede verdediger met een prima mentaliteit. We hebben er bovendien het volste vertrouwen in dat hij volledig zal herstellen van zijn blessure. De verwachting is dat hij in de voorbereiding op het komende seizoen weer kan aansluiten bij de groep."

Ook de verdediger is blij. "Zeker gezien mijn huidige blessure", aldus Ramsteijn. "Ik denk dat ik het dit seizoen naar behoren heb gedaan in de wedstrijden die ik heb gespeeld, ook al stond ik daarin niet op mijn natuurlijke positie. Het is een grote motivatie dat als ik weer fit ben ik nog twee jaar voor Feyenoord mag spelen. Er spreekt veel vertrouwen uit de overeenkomst met de club."

Voor Feyenoord betekent het de eerste contractverlenging van een speler met een aflopend contract na dit seizoen. Ook Lamprou, Schaken, Biseswar en Van Haaren kunnen in Rotterdam-Zuid verlengen maar moeten Feyenoord wel voor 30 november uitsluitsel geven. Roland Graafland, Dani Fernandez en Gill Swerts moeten tonen dat ze nog bruikbaar zijn. Feyenoord zal anders hun aflopende verbintenissen niet verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!