Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer wil Aissati nieuwe kans geven


23 november 2011 - Ismail Aissati keert mogelijk op korte termijn terug in de selectie van Frank de Boer. De oefenmeester is zeer tevreden over de instelling en prestatiese van de 23-jarige middenvelder bij Jong Ajax, zo maakte De Boer kenbaar in gesprek met Sport 1.

De Boer wil de Marokkaans international dan ook graag een nieuwe kans geven in zijn selectie. 'Ismaïl heeft de laatste tijd uitstekend gepresteerd en heeft zich geweldig opgesteld. Ik sta open voor zijn terugkeer in de selectie', aldus De Boer in gesprek met Sport 1.

Ajax nam Aissati in 2008 over van PSV. In Amsterdam kwam hij mede door blessures en een verkeerde instelling niet uit de verf. Afgelopen seizoen verhuurde Ajax de middenvelder aan Vitesse. Hier bloeide hij op en kon Aissati ook langer blijven. Financieel werden Vitesse en Aissati het echter niet eens. Nu krijgt Aissati dus een nieuwe kans bij Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!