Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente hoopt opnieuw op Tadic


28 november 2011 - FC Twente wil zich in januari, wanneer de transfermarkt weer opent, graag versterken met een buitenspeler. Na het vertrek van Bryan Ruiz ontbeert het de ploeg van Co Adriaanse aan kwaliteit op met name de rechterflank.

Volgens De Telegraaf heeft FC Twente twee kandidaten op het oog. In augustus waagde FC Twente al een poging voor Dusan Tadic bij FC Groningen. De Tukkers willen nu een nieuwe poging wagen om de 23-jarige buitenspeler los te weken. De verwachting is echter dat het prijskaartje van de Serviër nog altijd bijzonder hoog is.

Er is echter ook een alternatief. Dat is de Guatemalteese international Marco Pappa van het Amerikaanse Chicago Fire. De 24-jarige speler wordt al geruime tijd gevolgd. Ook nam Kees van Wonderen de tijd de speler in de MLS te bekijken. Mogelijk wordt een transfer van Tadic of Pappa aangewakkerd door een eventueel vertrek van Marc Janko of Emir Bajrami.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!