Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zware poule voor Nederlands Elftal


2 december 2011 - Er is geloot voor de groepsfase van Euro 2012. Het is voor Oranje een zware loting geworden. Samen met Denemarken, Portugal en Duitsland zit Oranje in de Poule des Doods.

Al bij de loting om te bepalen in welke groepen Oranje en Spanje terecht kwamen was er al een teleurstelling. Niet het Poolse Gdansk maar Charkov in Oekraine is de thuisbasis van Oranje voor haar groepsduels. De reis naar Charkov is voor de Oranje-fans vele malen verder dan Gdansk dat goed met de auto te doen was geweest.

Oranje begint het EK op zaterdag 9 juni om 18.00 uur tegen Denemarken. Op woensdag 13 juni vindt de ontmoeting met aartsrivaal Duitsland plaats. Het slotduel van Oranje is op 17 juni tegen Portugal.

Groep A: Polen, Griekenland, Rusland, Tsjechië.
Groep B: Nederland, Denemarken, Duitsland, Portugal.
Groep C: Spanje, Italië, Ierland, Kroatië.
Groep D: Oekraïne, Zweden, Frankrijk, Engeland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!