Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willie Overtoom valt in de smaak


19 december 2011 - Willie Overtoom is in de smaak gevallen bij de nieuwe bondscoach van Kameroen, Denis Lavagne. De bondscoach was afgelopen weekend aanwezig bij het Eredivisie-duel tussen Heracles Almelo en Vitesse (0-1).

"Een uitstekende voetballer", aldus de bondscoach na afloop van Heracles - Vitesse over Overtoom. "Als in februari het papierwerk bij de FIFA in orde is, is de kans groot dat ik Willie selecteer voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Equatoriaal Guinnee. Ik blijf hem op de voet volgen."

Overtoom haalde naar eigen zeggen niet zijn normale niveau. "Ik heb een redelijk negatief gevoel aan de wedstrijd overgehouden. "Ik heb twee goede kansen gehad om de wedstrijd te beslissen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!