Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Turkse interesse voor Diego Biseswar


19 december 2011 - Diego Biseswar verlaat Feyenoord mogelijk al in januari. Biseswar besloot eerder niet in te gaan op een voorstel voor een nieuw contract in Rotterdam-Zuid. Vandaag kreeg Biseswar van Feyenoord toestemming om in Turkije te gaan praten met Kayserispor.

De middenmoter uit de Süperlig is op zoek naar een nieuwe buitenspeler. Biseswar moet de opvolger worden van Nordin Amrabat. De ex-PSV aanvaller heeft door zijn goede spel de aandacht getrokken van Galatasaray. Verwacht wordt dat Ambrabat volgende maand de overstap zal maken naar de Turkse topclub.

Feyenoord lijkt wel open te staan voor een vertrek van Biseswar. Op die manier levert het de club nog een kleine transfersom op en bespaart het tevens loonkosten. Biseswar speelt bij Feyenoord dit seizoen een marginale rol achter Schaken, Cabral en Cisse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!