Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Labyad en PSV zijn het nog niet eens


19 december 2011 - PSV wil Zakaria Labyad graag langer voor de club behouden. Gesprekken hierover lopen al enige tijd maar konden Labyad nog niet positief stellen. PSV kan het aflopende contract overigens altijd verlengen door middel van het lichten van een optie.

'Ik heb een voorstel gekregen, maar dat was teleurstellend', aldus de kleine dribbelaar in gesprek met Voetbal International. 'Het wachten is op een tweede gesprek. PSV heeft me laten weten dat ze nogmaals om de tafel willen, maar er is nog niks gepland.' Marcel Brands, technisch manager van PSV, is niet op de hoogte van de ontevredenheid: 'We hebben een gesprek gehad, maar ik heb nog geen terugkoppeling ontvangen.'

PSV kan zoals gezegd de aflopende verbintenis middels een optie met 2 jaar verlengen tot de zomer van 2014. De insteek van PSV en Labyad is echter om een nieuwe verbintenis aan te gaan tot de zomer van 2016.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!