Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt Mike Havenaar vast


20 december 2011 - Ondanks hardnekkige ontkenningen van Vitesse is het voor De Telegraaf een uitgemaakte zaak dat Mike Havenaar op korte termijn een meerjarig contract in Arnhem zal tekenen. Vitesse won de strijd om de 24-jarige aanvaller van Wolfsburg en Stuttgart.

Volgens De Telegraaf zal de 1.94 meter lange Japans international voor 2,5 seizoen in Arnhem tekenen. Momenteel viert de spits met Nederlands bloed nog vakantie op Hawai. Waar er mooie contracten in de Bundesliga klaar lagen gaf de zoon van oud-doelman Dido Havenaar de voorkeur aan de toekomstplannen van Vitesse.

Vitesse kan de aanvaller transfervrij overnemen van Ventforet Kofu. Technisch directeur Ted van Leeuwen reisde enkele malen naar Azië en dat lijkt zich nu te hebben uitbetaald. Havenaar zal zich op 3 januari moeten melden in Arnhem voor de eerste training in 2012. Met Wilfried Bony, Jonathan Reis en nu ook Mike Havenaar heeft Vitesse sterk ingezet op de aanvalslinie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!