Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC ontsnapt in beker tegen Go Ahead Eagles


20 december 2011 - RKC Waalwijk stond op de rand van uitschakeling in het bekertoernooi. In de laatste tien minuten gebeurde werd echter een 0-2 achterstand ongedaan gemaakt RKC Waalwijk knokte zich terug en boekte in de reguliere speeltijd een 3-2 overwinning op Go Ahead Eagles.

Zelden zal RKC Waalwijk zo zijn ontsnapt. Na 22 minuten spelen kwam de ploeg van Ruud Brood op achterstand door een goal van Marnix Kolder. Er leek nog geen vuiltje aan de lucht. RKC Waalwijk ging op zoek naar de gelijkmaker maar zou vlak na rust de 0-2 moeten incasseren. Opnieuw was Kolder de doelpuntenmaker.

Kolder kreeg na 54 minuten spelen namelijk een rode kaart. Dat zou de verhoudingen veranderen. Niet voor lang want ook RKC Waalwijk moest al snel met een man minder verder. Het was Rick ten Voorde die rood kreeg. Scheidsrechter Kamphuis was de gebeten hond want evenals bij Kolder was er ook bij Ten Voorde geen sprake van een overduidelijke rode kaart. In beide gevallen was het discutabel te noemen.

Invaller Castillion schoot elf minuten voor tijd de aansluitingstreffer binnen. Vier minuten later stond het al gelijk. Het was Mitchell Schet die scoorde. Weer vier minuten later was het opnieuw raak. Ard van Peppen tekende de 3-2 aan wat later ook de beslissende goal zou zijn. RKC Waalwijk liet Go Ahead Eagles teleurgesteld achter. Door de zege kwalificeerde RKC Waalwijk zich voor de kwartfinale.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!