Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles heeft geen kind aan De Graafschap


20 december 2011 - Heracles Almelo had vanavond in het eigen Polman Stadion geen kind aan De Graafschap. De ploeg van Peter Bosz boekte een ruime maar meer dan verdiende zege. Het werd op het eigen kunstgras maar liefst 4-0.

Al na twee minuten spelen kwam Heracles Almelo op voorsprong door een doelpunt van Willie Overtoom. Heracles besloot ook na de vroege openingsgoal gas te blijven geven en vroeg druk te zetten op De Graafschap, de bezoekers hadden het daar zichtbaar moeilijk mee. Binnen twintig minuten spelen was het dan ook al 2-0 door een eigen goal van Frankel.

Vlak voor rust viel zelfs al de 3-0. Het was Armenteros die met een omhaal wist te scoren. Vlak na rust kwam de 4-0 eindstand op het bord. Het was opnieuw een doelpunt om in te lijsten. Marko Vejinovic (foto) wipte op fraaie wijze de vierde Almelose goal binnen. Door de zege gaat Heracles, dat het de afgelopen weken in de Eredivisie moeilijk had, alsnog met een goed gevoel de winterstop in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!