Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

GVVV bereikt kwartfinale ten koste van Sparta


20 december 2011 - Het bekeravontuur voor Sparta Rotterdam zit er na vanavond op. De Kasteelclub werd verrassend uitgeschakeld door GVVV. De Topklasser uit Veenendaal was na strafschoppen de sterkte in Rotterdam-West.

GVVV greep na vijf minuten spelen brutaal de leiding nadat Bouwer een voorzet van dichtbij van richting veranderde. Sparta-doelman Pellatz had hier geen weerwoord op en moest grabbelend de 0-1 toestaan. Enkele minuten later kreeg Sparta al de uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen. De strafschop van Bruinier werd echter gekeerd door de doelman van GVVV.

Naar mate het duel vorderde ging Sparta steeds meer drukken. Na een uur spelen viel de gelijkmaker via Schmelz. Op dat moment was GVVV al goed weggekomen nadat een corner van Schmelz eerder in het duel van de lijn was gehaald. In het restant van het duel en ook in de verlenging werd niet meer gescoord. In de strafschoppenserie miste alleen Sparta-speler Donovan Slijngard.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!