Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Diego Biseswar op weg naar Kayserispor


20 december 2011 - Feyenoord raakt Diego Biseswar deze winter kwijt aan het Turkse Kayserispor, zo meldt Voetbal International. De aanvaller moet bij de Turkse subtopper de opvolger worden van Nordin Amrabat die vrijwel zeker de overstap maakt naar Galatasaray.

Biseswar moest dit seizoen bij Feyenoord genoegen nemen met een reserverol. Feyenoord zag desondanks toekomst in de 23-jarige aanvaller en bood hem een nieuwe verbintenis aan. Biseswar besloot deze aanbieding, overigens fors lager dan zijn huidige contract, naast zich neer te leggen. Nu komt het tot een afscheid van Biseswar uit De Kuip. Bij Kayserispor lag voor de aanvaller een 3,5 jarig contract klaar.

Feyenoord had Biseswar in de zomer transfervrij kunnen zien vertrekken. Nu levert de aanvaller, afgelopen weekend nog als invaller actief in de slotfase van Feyenoord - FC Twente, 200.000 euro op. Daarnaast bespaart Feyenoord op de loonkosten. Biseswar was een van de best betaalde spelers bij Feyenoord met een jaarsalaris van 750.000 euro per jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!