Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Newcastle United meldt zich voor Vertonghen


21 december 2011 - Jan Vertonghen staat nadrukkelijk in de belangstelling van Newcastle United. Volgens De Telegraaf heeft de Premier League-club zich gemeld bij zijn managementbureau Nakhli Mondi. Newcastle United denkt aan een transfer aan het einde van het lopende seizoen.

De 24-jarige Vertonghen heeft al meerdere malen aangegeven de stap omhoog te willen maken en naar alle aanbiedingen te willen luisteren. Newcastle United lijkt daarbij niet bij voorbaat kansloos. Eerder werd Vertonghen ook al in verband gebracht met Manchester City en Tottenham Hotspur. Vertonghen heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013. Wil Ajax nog iets aan haar aanvoerder willen verdienen dan moet het komende zomer gebeuren.

Vanavond speelt Ajax in de eigen Amsterdam Arena haar laatste duel van 2011. Tegenstander is AZ in het kader van de achtste finales van de strijd om de KNVB Beker. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Eredivisie Live. Wed 50 euro GRATIS bij Unibet op Ajax - AZ

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!