Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente: Versterking op komst


21 december 2011 - FC Twente wil haar selectie deze winterstop van een kwaliteitsinjectie voorzien, zo meldt het Algemeen Dagblad. Zo zou de club zich in elk geval willen versterken met een linksback en een rechtsbuiten.

Voor de linksback-positie vallen zowel Dwight Tiendalli en Bart Buysse te vaak door de mand. Trainer Co Adriaanse heeft dan ook aangedrongen op versterking voor deze positie. Mogelijk dat FC Twente een linksback gaat huren omdat Nicky Kuiper ook op de weg terug is van een tweede zware knieblessure.

Rechts voorin is Emir Bajrami nog altijd geen zekerheidje. FC Twente zou nu denken aan Dusan Tadic (FC Groningen) of Luciano Narsingh (SC Heerenveen). Vlak voor het sluiten van de transfermarkt in augustus klopte FC Twente nog tevergeefs aan voor beide spelers. Ook nu wordt verwacht dat FC Groningen en SC Heerenveen de hoofdprijs zullen vragen voor hun spelers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!