Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aissati weet nog niet waar toekomst ligt


21 december 2011 - Ismail Aissati zag afgelopen zomer een transfer naar Vitesse afketsen en kreeg van Frank de Boer te horen dat er geen plaats meer voor hem was bij de selectie. De 23-jarige middenvelder knokte zich via Jong Ajax echter weer terug. Onlangs werd hij door De Boer teruggehaald bij de selectie.

Aissati op de website van Ajax: "Aan het begin van het seizoen was het mijn intentie om zo snel mogelijk terug te keren in Ajax 1. Hoewel ik het in het begin best lastig vond, kon ik twee dingen doen: Of de hele tijd gaan lopen klagen of gewoon iedere training alles geven. Voor mezelf, maar ook voor de trainers van Jong Ajax, heb ik voor het laatste gekozen. Ik heb bij Vink en Bosman een fantastische tijd gehad en de trainingen waren van een hoog niveau."

De middenvelder heeft een aflopend contract in Amsterdam. Zijn toekomst is dus nog onduidelijk. Aissati: "Ik zit in mijn laatste contractjaar, dus als Ajax nog iets aan me wil verdienen moeten ze me in januari verkopen. Anders praten we na de winterstop verder. Maar bij Ajax blijven is voor mij absoluut een optie. Het is aan de club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!