Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax legt Lukoki en Ligeon langer vast


21 december 2011 - Ajax ziet toekomst in Jody Lukoki. De club maakt bekend zijn volgend jaar zomer aflopende contract te hebben verlengd tot de zomer van 2015. De negentienjarige Lukoki maakte vorig seizoen al zijn debuut in het eerste elftal van Ajax, tot een definitieve doorbraak kwam het nog niet.

De in Congo geboren maar in Nederland opgegroeide aanvaller speelde tot dusver acht duels in het eerste elftal van Ajax. Hierin kwam hij eenmaal tot scoren. Naast Lukoki was er meer goed nieuws. Ajax heeft ook overeenstemming weten te bereiken met verdediger Ruben Ligeon. Ook de negentienjarige verdediger had in Amsterdam een aflopend contract. Ajax verlengde zijn contract eveneens tot 2015. Ligeon speelde 3 duels voor Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!