Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen maakt gehakt van FC Oss


21 december 2011 - SC Heerenveen maakte vandaag in de achtste finales gehakt van FC Oss. Het werd in het Abe Lenstra Stadion maar liefst 11-1 voor de mannen van Ron Jans. Met de ruime zege gaat SC Heerenveen met een goed gevoel de winterstop in.

Afgelopen weekend kreeg SC Heerenveen nog op eigen veld een zware nederlaag te verwerken tegen PSV. Dat moest vandaag voor de eigen fans recht worden gezet en zo geschiedde. Bij rust was het in Friesland al 4-0 voor SC Heerenveen door goals van Luciano Narsingh (2x), Bas Dost en Filip Djuricic. De 2-0 van Bas Dost uit een strafschop betekende overigens al de beslissing. Bij het toekennen van de strafschop gaf scheidsrechter Janssen rood aan zijn naamgenoot Oss-verdediger Janssen.

Na rust zou SC Heerenveen nog drie keer tot scoren komen. Kums, Van La Parra en Djuricic die zijn tweede maakte betekende een 7-0 voorsprong op FC Oss. Gelukkig voor de gasten mocht men 24 minuten voor tijd de eretreffer maken via Bieber. Daar bleef het in Friesland echter niet bij want ook SC Heerenveen had duidelijk wat recht te zetten.

Er zouden in het restant van het duel nog vier Friese doelpunten vallen. Van La Parra, die een basisplaats kreeg vanwege de rust die Assaidi kreeg, maakte de 8-1. Via rechtsback Janmaat en de derde goal van Dost werd de tien gehaald. De eindstand kwam echter op het bord door Gouweleeuw. Direct na het doelpunt van de jonge verdediger floot scheidsrechter Janssen voor het laatste fluitsignaal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!