Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC laat streekgenoot Achilles '29 kansloos


21 december 2011 - NEC heeft zich ten koste van streekgenoot Achilles '29 gekwalificeerd voor de kwartfinales van de KNVB Beker. De ploeg van Alex Pastoor won op eigen veld met 3-0 van de zondagtopklasser.

NEC nam het duel met de streekgenoot uit Groesbeek uiterst serieus met zelfs een besloten training als toppunt. Eerder werden Telstar en MVV dit bekertoernooi al een slachtoffer van Achilles '29. De nummer vijftien van de Eredivisie mocht en kon de koploper van de Zondag Topklasse niet onderschatten.

Doelpunten van Krizstian Vadocz ('17) en John Goossens ('27) betekenden in De Goffert een 2-0 ruststand in het voordeel van de thuisploeg. Het was lang wachten op nog een doelpunt. Uiteindelijk viel de 3-0 vijf minuten voor tijd. Het was Melvin Platje die als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier zou verschijnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!