Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVCS: 'Rode kaart moet geseponeerd worden'


21 december 2011 - Het incident bij Ajax - AZ waar een toeschouwer AZ-doelman Esteban aanviel houdt de gemoederen in Nederland goed bezig. Het gaat daarbij voornamelijk over het feit of het een rode kaart is maar ook of Ajax de veiligheid van de spelers kon garanderen.

De voorzitter van spelersvakbond VVCS was hier erg duidelijk over op Twitter: 'Voor ALLE duidelijkheid aan iedereen die een andere mening heeft! Op het moment dat een idioot je in de rug springt kan ik mij meer goed voorstellen dat je reageert op de manier dat Esteban deed. Zelfs als prof kan je niet reageren zoals de normen en waarden dat voorschrijven. Onbegrijpelijk dat mensen hierover twijfelen! Ga daar maar eens staan. Wordt kwaad door dit soort reacties. Als speler wordt je in een, voor een speler 'veilige' omgeving onverwachts aangevallen. De reactie van Esteban is een soort van paniekreactie. De rode kaart moet worden geseponeerd! De VVCS zal zich daar tot het uiterste sterk voor maken.'

Hesp ging zelfs een stap verder: 'Ajax moet de veiligheid van de spelers garanderen. Dit heeft helaas grote gevolgen voor Ajax. Supporters, zuiver je eigen achterban!' Morgen zal Danny Hesp op verzoek van Humberto Tan ook te horen zijn bij BNR Nieuwsradio.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!