Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord op bezoek bij Manchester City


22 december 2011 - Technisch directeur Martin van Geel bezocht gisteren samen met assistent-trainer Jean-Paul van Gastel Manchester City om onder andere te praten over de ontwikkeling van John Guidetti.

Van Geel noemt het bezoek aan Manchester als vruchtbaar. "De intentie was het verstevigen van de band met deze ontzettend ambitieuze club", aldus technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf. "Dat is gelukt. De contacten tussen Feyenoord en Manchester City zijn uitstekend."

"Manchester City is uitermate content met hoe John zich de afgelopen maanden in Rotterdam heeft verbeterd. Deze club heeft liefst 24 spelers verhuurd. Dan is het leuk om te horen dat ze het meest tevreden zijn met de ontwikkeling van John, alsmede zijn begeleiding en de rapportage over hem."

"Het zou best kunnen dat Manchester City het verblijf van John bij Feyenoord ook na dit seizoen wil continueren. Maar het is nu nog veel te vroeg om daar duidelijkheid over te krijgen. Naast John hebben we ook over andere spelers gesproken. Wellicht zouden meer spelers van City zich bij ons kunnen ontwikkelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!