Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John blaakt van het zelfvertrouwen


22 december 2011 - Ola John kan terugkijken op een uitstekend 2011. De jonge buitenspeler brak dit seizoen door bij FC Twente. Vanavond staat het laatste duel van 2011 op het programma, in de achtste finales van de KNVB Beker komt PSV op bezoek in de Grolsch Veste.

John bulkt van het zelfvertrouwen zo tekent De Pers uit zijn mond op. John in De Pers: "Ik ben voor niemand bang en denk dat elke rechtsback in de wereld moeite met me zou hebben. Ha, misschien Dani Alves van Barcelona niet. Tegen hem zou ik waarschijnlijk meer linksback dan linksbuiten staan."

Afgelopen zomer kon John als jeugdspeler al de overstap maken naar de Engelse top. John besloot toen bewust langer bij FC Twente te blijven. John: "Ik had nog niks laten zien op het hoogste niveau en wist: als ik nu naar een grote club ga, kom ik niet zomaar bij het eerste."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!