Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moussa Kalisse aan de slag bij Excelsior


22 december 2011 - Moussa Kalisse keert terug op de Nederlandse velden. De 28-jarige aanvaller tekende vandaag een contract tot de zomer van 2014 bij Excelsior. Kalisse zat sinds eind september zonder club nadat hij zijn contract bij het Roemeense FCM Targu Mures liet ontbinden.

Kalisse begon zijn loopbaan bij Sparta Rotterdam en zou later jarenlang het shirt van FC Dordrecht verdedigen. In totaal speelde Kalisse 247 duels in het betaald voetbal waarin hij 56 keer tot scoren kwam. Die duels waren voornamelijk in de Eerste Divisie. Nadat zijn contract in Roemenië was ontbinden ging Kalisse meetrainen bij Excelsior, dat resulteert nu in een contract.

"Ik heb hier al een aantal maanden meegetraind en heb erg veel zin om vanaf de tweede seizoenshelft mijn steentje bij te dragen", aldus Kalisse in gesprek met de website van Excelsior. De aanvaller kon afgelopen zomer ook al in Kralingen aan de slag maar koos toen voor een Roemeens avontuur. "Een mooie ervaring. Het financiële aspect was niet goed geregeld, maar toch heb ik er geen spijt van. Ik koos destijds voor het avontuur en het is een mooie competitie."

"Het was een moeilijke beslissing deze zomer, want Excelsior leek me toen al een leuke en warme club. Dat gevoel is gebleven nadat ik hier weer mee mocht trainen. Ik heb sinds september niet gevoetbald, maar heb wel alle trainingen meegedaan. Ik ben dus fit en helemaal gewend aan de groep. Ik ben vastbesloten om in de tweede seizoenshelft te gaan vlammen."

Kalisse vervolgt: "Ik heb veel wedstrijden van Excelsior gezien en ik heb zeker vertrouwen in deze groep. Als je onderaan staat, valt het soms niet mee. Dan mis je vaak net even dat beetje geluk. Ik hoop dat we na de winterstop genoeg punten gaan pakken. De spelersgroep heeft genoeg kwaliteit en daarbij moeten we natuurlijk keihard werken. Ik ga zelf ook mijn best doen en alles geven. Excelsior heeft vertrouwen in mij gehouden en ik kan dat hopelijk terugbetalen in doelpunten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!