Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap heeft oogje op Luigi Bruins


22 december 2011 - De Graafschap heeft belangstelling voor Luigi Bruins. De 24-jarige aanvallende middenvelder zit zonder club nadat zijn contract bij Red Bull Salzburg onlangs werd ontbonden.

De oud-Feyenoorder moet bij De Graafschap voor de creativiteit en aanvoer naar de spitsen zorgen. Bruins was sinds oktober actief in Salzburg, waar hij niet kon overtuigen. Media in Oostenrijk bestempelden de voormalig jeugdinternational als "miskoop". Behalve Bruins wil De Graafschap ook nog graag een aanvaller voor de rechterkant. Trainer Andries Ulderink wil niet reageren op namen. "Dat is niet in het belang van De Graafschap", zegt de oefenmeester in gesprek met Omroep Gelderland.

De Graafschap heeft ook verregegaande belangstelling voor Sander Keller die momenteel in Zwiterland actief is voor Xamax Neuchatel. Keller is een ervaren centrale verdediger die jarenlang uitkwam voor FC Utrecht. Tegenslag was vorige week de blessure van Anco Jansen, die in de winterstop overkomt van Veendam. De aanvallende middenvelder scheurde zijn enkelbanden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!