Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse ontsnapt in en tegen Eindhoven


22 december 2011 - Vitesse heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de KNVB Beker. In en tegen FC Eindhoven werd een benauwde 1-2 zege geboekt. De beslissing viel pas in blessuretijd toen Stanley Aborah de 1-2 scoorde.

Vitesse had weliswaar meer balbezit maar wist dat niet om te zetten in grote mogelijkheden. Lange tijd waren beide clubs dan ook gelijkwaardig. De grootste kans van de eerste helft kwam zelfs op naam van FC Eindhoven. Die kans was al na vier minuten en kwam op naam van Serhat Koç. De aanvaller schoot oog in oog met Vitesse-doelman Elroy Room echter over.

Tien minuten na rust kwam Vitesse met een man minder te staan. Kashia greep de opgekomen Theo Lucius bij de arm en kreeg hiervoor zijn tweede gele kaart. Daarmee kon de Georgische aanvoerder van Vitesse het veld verlaten. Nadat het met tien man kwam te staan liet Vitesse het initiatief over aan de thuisploeg terwijl het zelfde loerde voor een spaarzame kans.

Dat gegeven leek zich uit te betalen. Het was Marco van Ginkel die Vitesse een kwartier voor tijd op een 0-1 voorsprong zette. Lang stond die stand echter niet op het bord. Niet veel later werd het namelijk al 1-1 door Sjors Paridaans. Het slotakkoord was echter voor Vitesse dat via Aborah in blessuretijd de 1-2 scoorde. Dat zou in het Jan Louwers Stadion ook de eindstand zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!