Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior huurt Schenkeveld van Feyenoord


23 december 2011 - Excelsior krijgt in de tweede seizoenshelft de beschikking over Bart Schenkeveld. De Kralingers huren de twintigjarige verdediger de rest van het seizoen van Feyenoord.

Schenkeveld doorliep in Rotterdam-Zuid alle jeugdelftallen. Op zijn achttiende maakte Schenkeveld zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord. Op dit moment is de verdediger op de terugweg van een zware knieblessure. "We zullen in het begin wel rustig aan met hem doen", zegt trainer John Lammers op de website van Excelsior. "Bij Jong Feyenoord/Excelsior heeft hij de afgelopen weken delen van wedstrijden gespeeld en wij zullen hem verder klaarstomen."

Gisteren maakte Excelsior al de komst van Moussa Kalisse bekend. De aanvaller zat zonder club na een mislukt Roemeens avontuur. Op Woudestein lag een 2,5 jarig cotnract voor hem klaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!