Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordania prijst inbreng John van den Brom


24 december 2011 - De Gelderlander komt vandaag met een groot interview met Vitesse-eigenaar Merab Jorania. De Georgische zakenman stelt gelukkig te zijn met de huidige prestaties in de Eredivisie. Daarnaast prijst de 51-jarige investeerder de rol van John van den Brom.

Vitesse is terug te vinden in de subtop van de Eredivisie waar het vorig jaar nog in de onderste regionen te vinden was. "Ik had niet verwacht dat het verschil in één jaar zo groot zou zijn. Dat is een compliment voor de huidige trainer, John van den Brom", aldus Jordania in gesprek met De Gelderlander.

"We maken nu een grote stap, maar de zesde plaats is niet genoeg. Daar ben ik niet voor naar Arnhem gekomen. Als je in het voetbal niet denkt aan de top, dan doe je het niet goed. Zo heb ik altijd zaken gedaan, het is alles of niets. Als we dit seizoen Europees voetbal halen ben ik tevreden. Lukt dat niet, dan zal ik kwaad zijn."

"Afgelopen zomer nodigde ik drie kandidaten uit voor een gesprek in Zuid-Frankrijk. De eerste was John. Na vijf minuten heb ik de afspraken met de twee anderen afgezegd, want John was de juiste man. En dat is 'ie nog steeds. Of ik nog twintig jaar wil blijven? Jazeker. Waarom niet?"


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!