Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV bevestigt komst Ton Lokhoff


24 december 2011 - Ton Lokhoff is de nieuwe trainer van VVV Venlo. Gisteren lekte het nieuws al uit dat beide partijen elkaar hadden gevonden, vandaag kwam de bevestiging op de website van VVV.

VVV Venlo was op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nadat Glen de Boeck besloot op te stappen. Tevergeefs klopte VVV vervolgens aan bij Sef Vergoossen, Adrie Koster, René Trost en Ruud Brood. De 52-jarige Ton Lokhoff hapte als vijfde keus wel toe. Lokhoff stond in het verleden op eigen benen bij NAC Breda en Excelsior. In april toonde hij zich als assistent solidair met Huub Stevens die bij Red Bull Salzburg werd ontslagen.

Voorzitter Hai Berden: "We hadden onszelf ten doel gesteld na het vertrek van Glen De Boeck en de tijdelijke invulling door Wil Boessen, om vóór de kerst een nieuwe hoofdtrainer binnen te halen. Dat is ons gelukt. We zijn blij dat deze ervaren trainer er direct de eerste training in het nieuwe jaar kan staan en dat hij tijdens de komende weken en tijdens het trainingskamp in Turkije kennis kan maken met de spelersgroep, de technische staf en de andere mensen binnen de club. Het is voor de rust binnen en rondom de club goed dat we nu weer vooruit kunnen kijken. Samen met onze nieuwe trainer Ton Lokhoff zal VVV-Venlo vol goede moed het nieuwe jaar en de tweede seizoenshelft ingaan. Ik heb er in elk geval alle vertrouwen in!"

Ook Lokhoff is vol vertrouwen: "Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan gaan als hoofdtrainer. VVV-Venlo en ik waren er samen snel uit, beide partijen wilden graag. Ik heb VVV-Venlo in mijn tijd als speler en later als trainer altijd een fijne club gevonden en dat gevoel had ik ook nu weer tijdens de gesprekken. Ik kijk er naar uit om te beginnen aan deze uitdaging, al ga ik eerst even genieten van de feestdagen en mijn verjaardag vieren. Daarna lekker aan de slag!"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!