Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pedersen wil meer voor Vitesse betekenen


26 december 2011 - Marcus Pedersen wil met de leiding van Vitesse praten over zijn rol bij de Arnhemse club, zo meldt Omroep Gelderland. De Noor lijkt op een zijspoor beland en krijgt ook nog concurrentie van Jonathan Reis en Mike Havenaar.

Pedersen in gesprek met Omroep Gelderland: "Ik moet met de club gaan praten en vragen of ik in de toekomstplannen voorkom of niet. Ik wil op het hoogste niveau spelen om me te ontwikkelen." Pedersen kwam door blessures nauwelijks in actie. Eenmaal fit was hij voorbijgestreefd door Wilfried Bony. "Ze hebben me gekocht voor twee miljoen euro, en ik heb het gevoel dat ik nog niets heb kunnen teruggeven."

Tegen FC Eindhoven zat Pedersen ook op de bank, ondanks de afwezigheid van Wilfried Bony. Trainer John van den Brom gaf de voorkeur aan Stanley Aborah als gelegenheidsspits.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!