Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jacob Lensky laat contract ontbinden


26 december 2011 - Een persoonlijke drama voor Jacob Lensky. De Canadese middenvelder heeft besloten zijn contract bij FC Utrecht te laten ontbinden en in eigen land zijn leven opnieuw op te bouwen.

Lensky kampte al enige tijd met alcoholproblemen. Het leek de goede kant op te gaan met de middenvelder maar onlangs kreeg hij een terugval. Lensky, ook in het bezit van een Tsjechisch paspoort, besloot hierop in goed overleg met FC Utrecht zijn contract per 1 januari 2012 te laten ontbinden.

In 2008 liet Lensky zijn contract bij Feyenoord al eens ontbinden omdat hij niet langer de motivatie kon vinden om profvoetbal te bedrijven. Een jaar later keerde Lensky bij FC Utrecht toch weer terug in het voetbal. Eerst wil de 23-jarige Lensky zijn leven weer op de rit krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!